NIMUE IHONHOITOTUOTTEET

 - EKOLOGISUUTTA JA HUIPPUTEKNOLOGIAA

 

Nimue yhdistää tuotekehittelyssään kasviperäisten raaka-aineiden ja bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet, joten sitä voikin kutsua kosmetiikan "fuusiobrändiksi"!

Nimuella valitaan raaka-aineet erityisen huolellisesti painottaen raaka-aineiden ekologisuutta ja tuotteissa kiinnitetään erityistä huomiota

turvallisuuteen ja tuotteiden sopivuuteen myös herkälle iholle välttäen yleisiä allergeeneja ja helposti herkistäviä aineita.

 

Lisäksi:
- ei synteettisiä hajusteita tai väriaineita
- ei parabeeneja
- ei mineraaliöljyä tai lanoliinia
- ei mikromuoveihin pohjautuvia kuorintoja
- ei eläinkokeita tuotteilla tai raaka-aineilla

 

 

 

TULOKSELLINEN HOITOMENETELMÄ

Nimue tuotesarja sai alkunsa 1994, jolloin etelä-afrikkalainen plastikkakirurgi loi uraauurtavan ihonhoitokonseptin plastikkakirurgien ja heidän asiakkaidensa käyttöön. Tuotteilla ja ammattikäsittelyillä valmistellaan iho myös tänäpäivänä plastikkakirurgisille operaatioille ja ne tehostavat toimenpiteistä toipumista. Nimuen hoitomenetelmän tuloksellisuus takaa Nimuelle ja sen hoitokonseptille vahvan aseman dermakosmeseutikaalisena tuotesarjana.

 

TIETEELLISEN KOSMETIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ

Nimuen edistykselliset tuoteformulat perustuvat kansainvälisten laboratorioiden kehittämien ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttöön. Nimuen tuotekemistit ylläpitävät tiukkaa laadunvalvontaa, jota Nimuen tuotteita käyttävät asiakkaat (kosmetologit ja kuluttajat) ovat tottuneet Nimuelta odottamaan.

 

AHA -KONSEPTI

Nimuen ainutlaatuinen tuloksellisuus perustuu alfahydroksihappojen toimiviin yhdistelmiin, pitoisuuksiin ja vahvuuksiin. AHA-happojen kolmoisyhdistelmän (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuudet ja pH -arvot on valittu yksilölliseksi jokaiselle hedelmähappoja sisältävälle tuotteelle. 

 

Lisäksi tuotesarjassa hyödynnetään poikkeuksellisen runsaasti erilaisia kuljetusjärjestelmiä ja korkealaatuisia aktiiviaineita.

 

 

TUTUSTU TUOTTEISIIN

 

 

 

 

INFO

 

Rekisteriseloste

Yhteystiedot

 

 

© Parturi-Kampaamo & Kauneushoitola Florentia