Olaplex

 

MIKÄ ON OLAPLEX?

Olaplex on innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia värjäysten ja muiden kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Olaplex sopii kaikenlaatuisille ja -kuntoisille hiuksille.

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja.

Voidaan tehdä myös pelkkänä tehohoitona hiuksille jotka tarvitsevat hoitoa tai rakennetta ja esikäsittelynä huonokuntoisille hiuksille joihin halutaan värikäsittely.

 

OLAPLEX KOTIHOITO

Suosittelemme kotihoitoon Olaplex No. 3 Hair Perfector -kotihoitotuotetta, jolla ylläpidetään kampaamossa tehdyn Olaplex-käsittelyn tuloksia.

Kotihoitotuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjaamista kampaamokäyntien välillä sekä valmistelee hiusta seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.

Olaplex-kotihoitotuote levitetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin. Vaikutusaika on vähintään 10 minuuttia,   (voi antaa vaikuttaa pidempäänkin). Vaikutusajan jälkeen se ensin huuhdellaan jonka jälkeen pestään shampoolla. Shampoon jälkeen vielä hoitoaine sekä huuhtelu.

 

 

 

 

 

 

INFO

 

Rekisteriseloste

Yhteystiedot

 

 

© Parturi-Kampaamo & Kauneushoitola Florentia